ΕΤΑΙΡΕΙΑ 2018-01-30T19:53:04+02:00

Εταιρεία

Η Εταιρεία Green Doors Windows και ο ρόλος της

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ

Θέλουμε να σας βοηθήσουμε!

Έχετε Κάποιο Κασκευαστικό ‘Εργο,Μπορούμε Να σας Βοηθήσουμε?

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ

Η Εταιρεία Green Doors Windows

Η Εταιρεία Green Doors Windows ειδικεύεται στο να προτείνει ξεχωριστές σειρές κουφωμάτων, ακόμη και λύσεις, σχετικές πάντα, με το ανάλογο έργο που της ανατίθεται.Οδηγοί μας πάντα, η ποιότητα και η άριστη σχεδίαση.

Αξίζει να προστεθεί ότι η Green Doors Windows επιμένει ΕΛΛΗΝΙΚΑ.

Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις παράγεται το σύνολο των αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου PROFILCO και MINIMAL LOOK καλύπτοντας τόσο την εγχώρια όσο και την διαρκώς αυξανόμενη ζήτηση .

Η πρώτη ύλη των συστημάτων αλουμινίου PROFILCO είναι 100% εγχωρίως παραγόμενη, καθώς τα κράματα αλουμινίου της προμηθεύτριας εταιρίας ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ της Ελλάδος προέρχονται από βωξίτη ο οποίος εξορύσσεται σε περιοχές της Στερεάς Ελλάδος.

Για όλους αυτούς του λόγους, επενδύοντας σε συστήματα αλουμινίου Green Doors Windows by PROFILCO έχετε την σίγουρη λύση που προσφέρει ένα κούφωμα, για να μείνουν έξω από το σπίτι όλοι εκείνοι που θέλουν να ταράξουν την οικιακή ηρεμία, με τα πρόσθετα οφέλη της μόνωσης, της εξοικονόμησης ενέργειας και της υψηλής αισθητικής και λειτουργικότητας, συμβάλλοντας παράλληλα θετικά στην ελληνική οικονομία.

green doors windows

Η Ομάδα της Green Doors Windows

Δημήτρης Καταπόδης
Δημήτρης ΚαταπόδηςΙδιοκτήτης Εταιρείας
Γεία σας με λένε Δημήτρη και υποχρέωση μου είναι η ικανοποίησή σας
Σπύρος Καταπόδης
Σπύρος ΚαταπόδηςΙδιοκτήτης Εταιρείας
Είμαι ο Σπύρος και είναι χαρά μου να συνδιαχειρίζομαι την Green Doors Windows
Νίκος Λουκανάρης
Νίκος ΛουκανάρηςΣυνεργάτης
Συνεργάτης και μέλος της επαγγελματικής ομάδας της Green Doors Windows

Συνεργάτες Εμπιστοσύνης

Συνεργάτες εμπιστοσύνης με άριστη υλικοτεχνική κατάρτιση, μας παρέχουν προιόντα αλουμινίου, pvc , θωρακισμένες πόρτες, βέλτιστης απόδοσης και ποιότητας, για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.